Back 2 School

Maanantaina se vihdoin alkaa, nimittäin orientaatioviikko! Yliopistomaailma kutsuu taas muutaman välivuoden jälkeen. Että ihminen voikin olla täpinöissään paluusta koulunpenkille. 😄 Saas tosin nähdä kuinka sujuvasti lukuvuosi käynnistyy koronan keskellä. Edellisten opintojen fuksivuoden kokemuksella varsinkin alkusyksy sisältäisi ihan riittävästi hässäkkää ja ihmettelyä ilman maailmaa vavisuttavaa pandemiaakin. Itsellä on toki nyt pieni etulyöntiasema, kun osa käytännöistä on ennestään tuttuja ja olen osannut siten hoitaa joitakin asioita pois alta jo ennen orientaatioviikon alkua.

Ehdin jo täpinöissäni kahlata vähän syksyn kurssivalikoimaakin läpi ja ilmoittautua jokuselle kurssille. Luvassa on näillä näkymin muun muassa biotieteitä, kemian laskuharjoituksia ja muutenkin paljon kemiaa, lääkehuoltoa sekä anatomiaa ja fysiologiaa. Kielikurssit toivoisin ja olettaisin saavani hyväksiluetuiksi, mutta katsotaan. Hieman jäi vielä epäselväksi, että millainen ajoitussuunnitelma meille tänä vuonna aloittaville farmasian opiskelijoille on luvassa. Noh, se selvinnee ensi viikon aikana.

Koirien elämään opintojen alku tuo muutoksia lähinnä yksinoloihin: joutuvat talvisikin olemaan entistä säännöllisemmin keskenään, mikä on ehkä ihan hyväkin juttu (säännöllisyys siis). Niin sanottu päätyöni jatkuu lokakuun puoleen väliin asti, mutta tunnit käyvät vähiin näin syksyllä ennen kuin loppuvat kokonaan. Sivuduunin sopparin vaihdoin jo alkukesällä puitesopimukseksi ja puittarina olisi tarkoitus pysyäkin nyt opintojen ajan, jotta voin keskittyä täysillä opiskeluun ja toisaalta käyttää vapaapäiviä muuhunkin kuin töihin. Nimim. ”Kesä 2019 oli aika raskas kahden duunin ja kaikenmoisten koiramenojen kanssa”

Ei kommentteja

Kommentoi